Om oss

Svenska hjärtan AB startades i Linköping, i syfte att minska antalet olyckliga slut genom att placera fler hjärtstartare i samhället, samt se till att människor är bättre, och i större utsträckning utbildade för att hantera plötsliga hjärtstopp. Extra viktigt är din trygghet i hemmet, eftersom det är där du spenderar mest av din tid. Detta är vårt huvudfokus. Kan vi förbättra sannolikheten att överleva i hemmet kommer överlevnadsstatistiken i Sverige förbättras drastiskt.

Säkerhet på arbetsplatsen är minst lika viktigt. Har du tillgång till defibrillator? Är du och dina kollegor utbildade och känner er säkra på att utföra HLR i skarpt läge? Vad gör ni om det börjar brinna? Är utrymningsvägar, brandsläckare, brandceller, dörrar osv kontrollerade och godkända för att begränsa branden tillräckligt länge för att alla ska hinna ut? Har ni fastställda rutiner?

 

 Vi på Svenska Hjärtan brinner för att hjälpa er med detta!

20210105_130257.jpg

Våra värderingar

Våra värderingar definierar, utmanar, och visar oss vägen framåt. Vad är dina?

  • Kvalité; endast medicinsk utrustning från de stora etablerade tillverkarna erbjuds kunder.

  • Ödmjukhet; öppen och serviceinriktad inställning gentemot kund banar väg för lyckade samarbeten.

  • Pålitlighet; Ömsesidig respekt och tillit mellan företaget och kunden, samt…

  • …Lyhördhet är viktigt för att behålla goda relationer.

  • Trygghet; hjärtstopp kan uppfattas som ett känsligt ämne, stor vikt ska därför läggas vid att utstråla en trygg atmosfär.

Kedjan som räddar liv

Viamedici.png

Varje minut minskar chansen att överleva med 10%

Ett hjärtstopp kan ske när som helst, och var som helst. Det kan drabba en familjemedlem, kollega, eller personen bredvid dig på gatan eller gymmet. Att vara mentalt förberedd kan vara livsavgörande. Genom att delta i HLR-utbildning, veta var närmaste hjärtstartare finns, samt repetera kunskaperna minst en gång per år kommer du känna dig trygg i hur du hanterar detta när olyckan är framme.